Seful Facebook Mark Zuckerberg va dona 100 de milioane de dolari scolii din Newark

Quel ricco sfondato di Mark Zuckerberg, founde...Image via WikipediaSeful si fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg va dona 100 milioane dolari pentru a ajuta scolile publice Newark, potrivit Wall Street Journal .
The Wall Street Journal scrie,
Dl Zuckerberg infiinteaza o fundatie cu 100 milioane dolari din stocul Facebook pentru a imbunatati educatia in     America, cu scopul principal de a ajuta Newark.
Donatia este egala cu donatia primarului din Newark, Cory Booker, bani pe care ii strange de la fundatii private  si altele. [...]
200 milioane dolari, care ar putea fi stransi s-ar ridica la peste 20% din bugetul Newark de 940 milioane dolari.

Zuckerberg si primarul Cory Booker din Newark sunt de asteptat sa anunte cadoul Sefului Facebook in show-ul Oprah Winfrey vinerea asta.
Potrivit New York Times , donatia lui Zuckerberg coincide cu o schimbare de conducere: "Gov Chris Christie va ceda conducerea primarului A. Cory Booker, coroborat cu darul imens."
Zuckerberg a crescut in Westchester, a studiat la Universitatea din Harvard, si acum locuieste in California - asa ca de ce alege Newark? Zuckerberg nu are "nici o legatura speciala cu Newark", spune New York Times, "Dar, in iulie, el si domnul Booker s-au intalnit la o conferinta si au inceput o conversatie continua despre planurile primarului pentru oras, potrivit unor oameni familiarizati cu relatia lor. "

Comments

Popular posts from this blog

Sanitizer provider is not configured in the web.config file. Ajax Control Toolkit and HtmlEditorExtender problems.

DataTable to TreeView in C#, Displaying Hierarchies

'ascii' codec can't decode byte 0xe2 in position 50: ordinal not in range(128)