PS3 update - Redarea Blu-ray 3D este acum disponibila

Dupa multe asteptari a aparut un update la firmware-ul PS3, care va permite detinatorilor Play Station 3 sa se uite la filmele Blu-ray 3D. 
Actualizarea a fost lansat ieri, cu o zi inainte era de asteptat sa apara . Dupa descarcarea firmware versiunea 3.50, oamenii pot viziona un numar relativ mic de filme Blu-ray 3D pe consolele lor PlayStation 3 atasate televizoarelor 3D.

Cu toate acestea, redarea Blu-ray 3D este doar o componenta in actualizare. In plus, Sony a adaugat o facilitate care permite dezvoltatorilor de jocuri sa integreze Facebook in jocuri. Conform Sony, jocurile suportate vor permite oamenilor "acces la informatii publice - inclusiv numele de utilizator, profil, fotografii incarcate, si lista de prieteni - pentru a imbunatati experienta lor de joc." Compania nu a spus care jocuri sunt compatibile.
Versiunea de firmware 3.50 al PlayStation 3, de asemenea, include o "functie de raportare." Conform Sony, oamenii pot trimite acum mesaje direct companiei de la XrossMediaBar (XMB) cu privire la orice mesaje "nepotrivite pe care le primesc din partea altor utilizatori PlayStation Network."
Update-ul firmware de la Sony este disponibil ca un download gratuit de la PlayStation 3.

Sursa: cnet.com

Enhanced by Zemanta

Comments

Popular posts from this blog

Sanitizer provider is not configured in the web.config file. Ajax Control Toolkit and HtmlEditorExtender problems.

DataTable to TreeView in C#, Displaying Hierarchies

'ascii' codec can't decode byte 0xe2 in position 50: ordinal not in range(128)