Napster isi face drumul catre dispozitivele iSO

Napster a lansat o aplicatie pentru iPhone , iPad , şi iPod Touch .
Auto-intitulat programul Napster permite utilizatorilor să asculte la serviciul de 10 milioane de piese ori de cate ori doresc. Aplicatia permite accesul la piese noi, la piese de top din topurile Billboard, precum chiar si la melodii datand inca din 1955. Utilizatorii pot opta pentru a salva melodii, crea liste de redare, si sa mearga inapoi si sa asculte albume de la aparatul lor iSO.

 Aplicatia include, de asemenea, o caracteristica automix pentru utilizatorii care doresc sa auda artisti asemanatori cu favoritii lor.
Introducerea lui Napster la Apple App Store este un moment istoric. Iniţial, cu ajutorul lui Napster utilizatorii puteau descarca muzica fara nici un cost, serviciul abia a reusit sa supravetuiasca datorita presiunii depusa asupra lui din partea industriei muzicale. Dar a supravietuit. Si in 2008, Napster a fost cumparat de catre Best Buy cu 121 de milioane de dolari.
Aplicatia Napster se poate descarca gratuit, dar pentru a accesa serviciile, utilizatorii vor trebui sa plateasca 10 dolari pe luna. Abonatii, deasemenea pot asculta Napster pe browserele lor, fara costuri suplimentare.

Sursa: cnet.com

Comments

Popular posts from this blog

Sanitizer provider is not configured in the web.config file. Ajax Control Toolkit and HtmlEditorExtender problems.

DataTable to TreeView in C#, Displaying Hierarchies

'ascii' codec can't decode byte 0xe2 in position 50: ordinal not in range(128)