iPhone 5 cu aspiratii 4G

iPhone 5 va fi compatibil atat cu serviciile 3G cat si 4G, deoarece Apple comuta furnizorii critici de siliciu , a declarat luni un analist. De asemenea, raportul a spus ca un nou iPad este de aşteptat.
Urmarind zvonurile recente despre iPhone 5 , Ashok Kumar, director general şi analist la Rodman & Renshaw, in raportul de luni a spus despre Apple iPhone 5 "va fi primul telefon Apple cu suport pentru LTE" sau Long Term Evolution, care este comercializat drept o tehnologie 4G.
Kumar a repetat alte rapoarte, spunand ca Qualcomm este furnizorul asteptat de chip-uri atat pentru un viitor iPhone Verizon, bazat pe standardul CDMA, cat si iPhone 5.

 "Noi credem ca compania a selectat Qualcomm ca furnizor de modem pentru iPhone CDMA, precum şi pentru iPhone 5," a scris Kumar. "IPhone 5 va folosi probabil un modem cu doua chip-uri, care sa permita companiei pentru a produce produse 3G si 4G."
"Schimband furnizorii pentru ceva la fel de critic ca modem pentru banda de baza (3G/4G),  este o sarcina foarte complexa si consumatoare de timp", a declarat Kumar intr-un interviu. Dar, odata ce trecerea sa facut, este de obicei un angajament pe termen lung, a adaugat Kumar.
In prezent, iPhone foloseste un cip 3G de la Infineon, a carui divizie wireless va fi cumparat de catre Intel cu 1.4 miliarde de dolari, a anuntat Intel.

Kumar, de asemenea, a scris ca Apple va lansa a doua generatie, iPad cu un display de 7 inchi, cu camere in fata si in spate, acest produs fiind lansat la inceputul anului 2011.

In 2011 se poate astepta la incingerea concurentei iPhone, concurenta venind chiar din China şi Taiwan, unde se vor lansa telefoane copie iPhone care folosesc Android, in valoare de 150 de dolari. "Unii dintre acesti furnizori va incerca sa intreaca iPhone prin inovatii, cum ar fi ecrane mai mari, baterii mai bune care tin mai mult, si mai multa memorie," in conformitate cu Kumar.


Sursa: cnet.com

Comments

Popular posts from this blog

Sanitizer provider is not configured in the web.config file. Ajax Control Toolkit and HtmlEditorExtender problems.

DataTable to TreeView in C#, Displaying Hierarchies

'ascii' codec can't decode byte 0xe2 in position 50: ordinal not in range(128)