Gothic 4 Arcania va fi furnizat cu servicii user friendly

Viena, Austria, 20 septembrie 2010; JoWooD Entertainment, Grupul BVT si DreamCatcher Interactive anunta detaliile serviciilor digitale planificate pentru Arcania - Gothic 4 si, prin urmare, sa reactioneze la necesitatile comunitatii de gaming.

"Digital Rights Management ca un modul de servicii digitale a fost intotdeauna un echilibru intre userfriendly si securitatea produsului. Arcania - Gothic 4 este diferit", explica Clemens Schneidhofer, JoWooD Entertainment. "Cu Arcania - Gothic 4 oferim un produs de calitate, pe care gameri il vor savura ore intregi. Aceasta distractie, nu ar trebui sa fie perturbata de masuri de protectie impotriva copierii. Deci, SecuROM este soluĊ£ia perfecta pentru noi, deoarece ofera securitate necesara si in acelasi timp in care indeplineste asteptarile noastre mari in ceea ce priveste user friendly nes-ul. " 
Arcania - Gothic 4 poate fi instalat pe un numar nelimitat de PC-uri doar trebuie sa fie activat o data prin intermediul internetului. Pentru a juca, care se poate face pana la trei PC-uri concomitent, nici discul initial si nici o conexiune la internet constanta nu este necesar. Posibilitatea unui transfer simplu de licenta intre PC-ul folosit ofera clientului o flexibilitate maxima. 
"Serviciile digitale implementate  vor fi imbunatatite de un user friendly Auto Update care informeaza jucatorul, intr-un mod pro-activ,(fara o cautare enervanta) despre disponibilitatea unui nou update care se instaleaza imediat cu permisiunea gamer-ului", spune Sascha Geschwendtner , Product Manager Servicii de Jocuri Sony DADC. "Pe langa alte solutii inovatoare pentru a creste gradul de utilizare si confortul de joc care au fost puse in aplicare, una dintre ele fiind verificarea datei de lansare. Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa instaleze jocul in avans si sa-l inceapa direct pe data de lansare si, prin urmare, se va evita asteptarea lansarii jocului pe rafturile magazinelor."
Sursa: jowood.com 

Comments

Popular posts from this blog

Sanitizer provider is not configured in the web.config file. Ajax Control Toolkit and HtmlEditorExtender problems.

DataTable to TreeView in C#, Displaying Hierarchies

'ascii' codec can't decode byte 0xe2 in position 50: ordinal not in range(128)