Tutorial - Cum sa devii un student "taran"

 

 Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare !


Ca sa devii un student taran de succes trebuie sa parcurgi urmatorul tutorial!

Cerinte: un pix, o foaie, niste haine normale, tupeu, dume bune (fumate demult de altii mai experimentati ca tine), nesimtire si dorinta de a exploata oamenii.

Pasul1:
Este prima ta zi la facultate, n-ai frica nu vei da des pe la facultate. Trebuie sa faci cunostinta cu toti colegii tai din an(pe care tu ii consideri fraieri, de care te poti folosi), incerci sa faci o impresie buna si te imprietenesti repede cu ei, cu ajutorul dumelor(de 2 bani) pe care le ai in tine.

Intretimp faci cunostinta cu toti profesorii pe care ii poti cunoaste, te pui bine cu ei, ca sa isi aminteasca de tine in sesiune(sa nu poata sa zica, "cine e taranul asta pe care nu l-am vazut in viata mea ?").



Pasul2:
Te duci din cand in cand la cursuri, dar nu pentru aia ca sa inveti, ci pentru ca sa iti bati joc de colegii tai.

Cum faci asta ?

Nimic mai simplu, cu dumele tale deja ai devenit om de incredere, convingei sa-ti povesteasca niste lucruri din viata lor, si vei exploata aceste idei.


Pasul3:
Te mai duci si la laboratoare din cand in cand, ca sa poti atrage atentia profesorilor asupra ta prin comentarii aiurite si iti bati joc de laboratorul respectiv.

Daca cumva colegii tai s-au inteles asupra unui anumit lucru, tu sa protestezi vehement(sa zici ca nu-ti convine, etc.), pana cand planul lor va fi distrus.


Pasul4:
Trebuie sa ai grija la cea ce cred colegii tai despre tine, ca sa imbunatatesti parerea lor despre tine va trebui: sa-i suni din cand in cand la telefon sa-i intrebi ce mai fac, mai afli niste lucruri despre ei, si ii aburesti cu niste dume; sa-i duci cu masina cand ai ocazia(ca sa dai impresia unui coleg bun); incerci sa-i ajuti, desi tu habari n-ai despre ce e vorba, dai cu presupusul si poate nimeresti.


Pasul5:
Acum este momentul sa-ti exploatezi colegii. Poti sa ceri de la ei orice fara frica, cu tupeu si cu nesimtire, n-ai frica deja i-ai aburit destul cu dumele tale. Exemple: sa te duca cu masina pana undeva, sa-ti deie cheile de la apartament pentru o seara, sa-ti deie fituici pentru examene, sa-ti sopteasca la examen, etc.

Toate acestea le poti primi fara prea mult efort :)


Ponturi:

Daca cineva nu-ti indeplineste cerintele, inprovizeaza, spune "ba ce colegi am!" sau alte dume cu care ii poti convinge.

Inainte de un examen dute la o petrecere sau club, fate muci.
Cand intri in sala si mai este alcool in sangele tau si se vede pe mutra ta ca aseara n-ai dormit, fi fara grij, nimeni nu te sondeaza, sa afle alcolemia sangelui tau ;)

Daca stii ca este un student pe care il urasc toti, sari si tu si pune paie pe foc, sa nu ramai inafara actiunii.



Dupa cum ai vazut urmand 5 pasi simpli poti deveni un student taran veritabil, acum cu usurinta te poti folosi de colegii tai, fara sa ai grij ca vreodata va trebui sa le dai ceva pentru serviciile lor.

Felicitari ai devenit un student taran!

Comments

Popular posts from this blog

Sanitizer provider is not configured in the web.config file. Ajax Control Toolkit and HtmlEditorExtender problems.

DataTable to TreeView in C#, Displaying Hierarchies

'ascii' codec can't decode byte 0xe2 in position 50: ordinal not in range(128)