Microsoft Windows 7 prima data in Noua Zelanda si Australia

Microsoft a confirmat saptamana aceasta ca Windows 7 va apare in 22 octombrie, prima data in Noua Zelanda si Australia.

Aceasta declaratie ciudata are un singur motiv, Noua Zelanda si Australia sunt primele tari pe glob conform fusurilor orale GMT si de aici rezulta ca 22 octombrie va fi prima data in aceste doua tari.
Cu intentia ca lansarea Windows 7 "sa urmareasca razele soarelui"(nu cumva sa prinda vre-un blue screen ca altadata). Microsoft a declarat ca incepand cu 22 octombrie noile calculatoare de pe rafturi vor fi echipate cu Windows 7.


Un numar mare de organizatii, companii software, banci, chiar si banca nationala al Australiei acum analizeaza noul Windows 7 si se gandesc sa migreza catrea noua platforma al lui Microsoft.

Cei de la ZDNet.com.au au fost informati de utilizatorii si testeri care au incercat si au folosit Windows 7 ca sunt foarte multumiti si majoritatea vor trece de la Windows XP sau Windows Vista.

Microsoft din Australia nu a putut confirma dar global Microsoft a confirmat ca va oferi garantie celor care vor cumpara PC-uri echipate cu Vista, inaintea lansarii lui Windows 7 ca vor putea trece la nou sistem de operare gratis sau cu un discount.

Detaliile acestor promotii vor sta la dispozitia retaile-rilor ca si in trecut, desi Micsrosoft a spus ca promotia va fi aplicabila celor care au cumparat PC-uri cu Vista Home Premium si altele mai scumpe(Windows Vista Basic exlus de pe lista).

Garantia tehnica nu va intra in vigoare imediat, dar Microsoft a promis celor care deja detin Windows Vista ca le va oferi un anumit discount pentru Windows 7.

Comments

Popular posts from this blog

Sanitizer provider is not configured in the web.config file. Ajax Control Toolkit and HtmlEditorExtender problems.

DataTable to TreeView in C#, Displaying Hierarchies

'ascii' codec can't decode byte 0xe2 in position 50: ordinal not in range(128)