Jocul Gothic 4 Arcania la E3


Acest filmulet este unul dintre cele trei filmulete prezentate la E3 ale jocului Gothic 4 Arcania.
Este prezentat gameplay-ul jocului, caracterul fiind in pielea unui firemage.
Grafica al jocului este foarte buna, dar am vzut niste ciudatenii, filmuletul trebuia sa prezinte un firemage, ma gandeam ca va fi intr-o armura al unui firemage, dar era intr-o armura de paladin.
Gameplay-ul jocului mi s-a parut cam ciudat, in special combat-ul care seamana mai degraba cu un combat al unui mmo gen 2moons sau rpg gen diablo, unde lupti cu multi monstrii si dupa ce ai omorat unul, apare hit-ul si xp-ul pe care l-ai primit, nu prea este cu ce ne-am obisnuit de la Gothic.

Mediul inconjurator de la Gothic 4 Arcania este unul bine lucrat, cladirile sunt facute cu toate detaliile, iar padurile sunt bine lucrate, fiecare copac are locul lui, la fel is monstrii care asteapta sa fie casapiti de tine. Mediul inconjurator este complet, numai umbli printr-o padure goala ca si in Gothic 3, aici mai apare cate un pod deasupra unu parau, o caruta lasata in drum.
Monstrii si oamenii au un design nou, arata mult mai bine decat in Gothic-urile precedente.
Fireball-ul este foarte spectaculos, este ca si o explozie si face damage in jurul lui, nu doar la un npc.



Ne putem astepta la 50, 80 ore de joc. In Gothic 4 Arcania npc-urile reactioneaza la mediul inconjurator, in special la vreme, daca ploua cauta un loc de adapost. Efectele fizice ale jocului sunt foarte bine reusite, cand ploua apa curge de pe copaci sau de pe dealui, picaturile de apa cand cad formeaza aceleasi efecte ca si in realitate foarte spectaculos.
In filmultetul de mai sus este prezentat guildul firemage-urilor din Gothic 4 Arcania.
Harta jocului este foarte mare, impartit pe 3 insule.


Un lucru interesant folosit in combat este charge-ul, de exemplu un fireball este mai puternic daca inainte il incarci, inainte de al folosi. Inca un lucru interesant este ca poti fixa un target, cu arcul ai sanse mai mari sa il lovesti si la folosirea magiilor la fel. Cand folosesti o sabie sau orice atac melee dupa cateva lovituri sabia devine albastru si la momentul potrivit poti face un combo.
Reteta dezvoltarii caracterului din Gothic 4 Arcania este acelasi, faci levelup primest puncte si le folosesti pentru dezvoltarea caracterului.
Sunt 5 guild-uri in Gothic 4 mage, alchemist, combat, smith, ranger.

Jocul la prima vedere este foarte intereant, poate fi abordat si de cei care au mai jucat un joc din seria Gothic si de cei care acum vad un Gothic.
Jocul va apare in iarna anului 2009-2010. Mai multe informatii gasiti la articolul: Noul site Gothic 4 Arcania

Filmuletele le pudeti descarca de aici

Comments

  1. au stricat jocul..nu ma asteptam ...GOTHIC 3 e superb..ma asteptam sa fie o continuare cu gothic 4...dar se pare ca s-au dus la vale...pacat...imi placea joculetzu

    ReplyDelete
  2. gothic 3 e cel mai praf din seria ghotic! gothic 2 rulzz!!!sa speram ca in cooperare cu cei de la spellbound vor face o treaba mai buna privind engineul grafic! sa nu mai fi nevovit sa astepti ca la gothic 3 o vesnicie sa se incarce!iar de buguri speram sa scapam,sper ca nu degeaba l-au amanat cu un an de zile aproape sub pretextul:"to polish the game"! au adaugat chestii noi diferite de cele cu care ne-am obisnuit la Gothic dar speram sa merite! intre timp cei de la phiraniabytes s-au miscat repede si au scos "risen" impreuna cu cei de la deep silver, si nu au facut-o rau de loc! au reusit sa pastreze gameplayul si atmosfera din gothic 2(care e absolut geniala) si au adaugat o grafica mult superioara decat gothic 3(=un mare esec)!in orice caz storyline-ul in gothic este de neintrect! momentan parerea mea este ca risen este(cel putin deocamdata) peste gothic in acest moment,sa speram ca gothic4 va reusi sa schimbe ierarhia! si de ce nu sa-i provoce oe cei de la phiraniabytes sa se intoarca si ei cu un nou risen! :) intre timp ..hai cu gothic 4! mai e putin....!!!!!

    ReplyDelete
  3. Cand Gothic nu o sa mai fie proprietate Jowood atunci va fi ceva de capul lui.
    Risen a intrecut Gothic 3 din toate pdv. si asta datorita schimbarii publisherului.
    Sa speram ca va apare un Risen2 :)

    ReplyDelete
  4. Îi dau dreptate întrucâtva lui terroare; nu pot aprecia cu cât este mai bun Risen decât Gothic, le-am jucat pe amândouă, în cazul ultimului, despre care e vorba, pe toate patru. Concluzia la care am ajuns este că nu voi mai încerca, nu voi mai juca Gothic. Pentru simplul fapt că a devenit, din punct de vedere narativ, un serial; povestea din Gothic 4 nu se termină în Gothic 4; Povestea din Risen se termină în Risen. Deci probabil voi încerca Risen 2 când va apărea; cu siguranță nu voi încerca Gothic 5; prima variantă, a doua, a treia chiar - pe toate le consider rezonabile; 4 e praf, din punctul meu de vedere, iar aici intervine pragmatismul - când spun că nici măcar nu voi mai încerca 5-ul.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sanitizer provider is not configured in the web.config file. Ajax Control Toolkit and HtmlEditorExtender problems.

DataTable to TreeView in C#, Displaying Hierarchies

'ascii' codec can't decode byte 0xe2 in position 50: ordinal not in range(128)